Čínské kuře v červeném oleji

Tradiční čínské pálivé trhané kuřecí maso v červeném oleji servírované jako předkrm či jako lehký hlavní chod. Vytisknout recept Seznam receptů Doba přípravy 10 minsDoba vaření 20 minsCelkový čas 30 mins Jdi dolů na videorecept Počet porcí 2 porce Ingredience  2 ks kuřecích stehen vařených1 ks chilli papričky3 polévkové lžíce rostlinného oleje 3 polévkové lžíce sójové omáčky…

Čtěte více

K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.



Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Lost your password?