Japonské maki sushi

Tradiční japonské maki sushi podávané s nakládaným zázvorem, wasabi křenem a sójovou omáčkou servírované jako hlavní chod či jako sytý předkrm. Vytisknout recept Seznam receptů Doba přípravy 20 minsDoba vaření 10 minsCelkový čas 30 mins Jdi dolů na videorecept Počet porcí 2 porce Ingredience  250 g sushi rýže200 ml vody12 g cukru moučka20 g rýžového octu2…

Čtěte více

K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.



Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Lost your password?