Marinovaná kuřecí křídla

Moje babička mě učila, že maso je nejlepší od kosti. Když chceme udělat silný vývar, nejlepší je za mě z kostí, které si předpékám. Krom vývaru miluju obíračky a když jsem byla malá a měli jsme k obědu kuře, vždy jsem si nechávala obírání křídel na konec, jako to nejlepší.Kuře peču ráda, ale možná ještě raději peču…

Čtěte více

K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.



Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Lost your password?