Plněné bramborové knedlíky s uzeným

Na zelí nedám dopustit a úplně nejzdravější je kysané zelí. Bakterie, které vznikají při kvašení, zbavují tělo škodlivých látek, snižují hladinu cholesterolu a krevní tlak. Zlepšují také střevní flóru a tím zvyšují odolnost imunitního systému vůči virům či nachlazení a chřipce.Při fermentaci se také tvoří vitamin B12, který se vyskytuje výlučně v živočišných produktem, tedy…

Čtěte více

K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.



Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Lost your password?