Proteinový knedlík

Jako příloha je v moravsko-české kuchyni asi nejtypičtější knedlík. Kynutý, houskový, špekový či bramborový. Příprava těchto knedlíků ale není jednoznačně rychlá, a ne vždy se nám chce celé dopoledne strávit v kuchyni s přípravou domácího knedlíku.Mám pro vás řešení, které je výhodné nejen časově, ale i zdravotně. Příprava mého proteinového knedlíku vám zabere 5 minut, vystačíte si s hrnečkem…

Čtěte více

K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.



Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Lost your password?