Játrová směs

Kaťák neboli katův šleh zná asi každý Čech. V dnešní době je tento tradiční restaurační pokrm docela dost odsuzován. Ono cosi budeme, toto lynčování bylo dosti oprávněné, jelikož restaurace do tohoto jídla dávaly vždy co tak nějak měly při ruce.Na druhou stranu, pokud uděláme kaťák z kvalitních surovin, sladko-pikantno-kyselkavé chuti odolá málokterý Čech. Já se rozhodla o…

Čtěte více

Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Zapomenuté heslo
Storno
K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.