Zdravá „svíčková“

Svíčková omáčka je v českých domácnostech a restauracích jednou z nejoblíbenějším. Kdo by taky odolal smetanové omáčce s kynutým knedlíčkem doplněnou o téměř rozpadající se hovězí.Byť je pojem svíčková odvozena od druhu masa – tedy od nejjemnější a nejdražší části hovězího masa, já se rozhodla svou „svíčkovou“ udělat s vepřové panenky. Nejen, že vás tato…

Čtěte více

K přístupu na tuto sekci musíte mít zakoupeno členství - ke koupi ZDE nebo jeden ze cvičebních programů (např. cvičení s gumou).

Nejdříve se prosím zkuste přihlásit pomocí formuláře níže.

V případě, že máte členství/program zakoupen a došel vám email o dokončení objednávky a jste přihlášeni a stále vidíte tuto stránku, kontaktujte nás na emailu uvedeném v Obchodních podmínkách, společně to vyřešíme.



Zkuste se prosím nejdříve přihlásit:

Lost your password?